Over ons

Ons
LK-TRANS heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in de transportwereld en kan daarom snel en efficiënt inspelen op uw vraag en noden. Het bedrijf biedt containervervoer op maat aan.

Van specialist tot all-rounder
LK-TRANS startte als specialist in het transporteren van containers en nog steeds organiseren wij het vervoer van containers in alle soorten en maten. In de afgelopen jaren is het werkgebied aanzienlijk verbreed. LK-TRANS heeft zich ontwikkeld tot een allround partner die elke transportuitdaging aan kan alsook plaats bied voor het stockeren van containers.

Klanten
Voor LK-TRANS vormen onze klanten de grootste drijfveer voor onze dagelijkse inzet. Samen met hen werken we aan een voortdurende verbetering voor een betrouwbare dienstverlening.

Personeel
Als dienstverlenend bedrijf is een bekwaam en gemotiveerd personeelsbestand sleutel tot het succes. Door middel van zeer frequente trainingen en een nauwe samenwerking met diverse opleidingscentra zorgen we voor een gegarandeerde doorstroom van jonge talenten.

Kwaliteit
LK-TRANS streeft een hoogstaande kwaliteit na door voortdurend te investeren in zijn kwaliteitsprocessen, volledig in lijn met de geldende wetgevingen en de verwachtingen van onze klanten.

Milieu
Wij zijn ons bewust van de zware ecologische voetafdruk die wij als transporteur hebben. Wij streven er steeds naar om lege equipment te hergebruiken, in te springen op intermodale oplossingen. Ons wagenpark wordt regelmatig vernieuwd waardoor zoveel mogelijk met de hoogste euro-normen wordt gereden.

Veiligheid
LK-TRANS zal altijd alle nodige maatregelen nemen om het transport en de behandeling van uw goederen zo veilig als mogelijk te laten verlopen, zowel naar personen toe als naar het milieu.

Verbetering
Processen worden blijvend in vraag gesteld en opgevolgd om waar nodig verbeteringen door te voeren met het doel onze transporten nog efficiënter te maken met respect voor veiligheid en milieu.